ZA NOVU PREDSJEDNICU HDRAA IZABRANA JE DOC.DR.SC. VILENA VRBANOVIĆ MIJATOVIĆ

Na izbornoj skupštini 14.12.2023. na 27. simpoziju Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju – HLZ prema Statutu HLZ-a, članak 41., održan je izbor predsjednika i dopredsjednika i upravnog odbora Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju HDRAA/HLZ za mandat od 2024. – 2028. godine. Izabrana je predsjednica doc.dr.sc. Vilena Vrbanović Mijatović i novi članovi upravnog odbora. Detaljnije pročitajte u priloženom dokumentu.

Upravni odbor HDRAA 2024.-2028.

Čestitamo novoj predsjednici i novoizabranim članovima Upravnog odbora!

41. godišnji kongres Europskog društva za regionalnu anesteziju i liječenje boli ove godine u Pragu!

41esrakongres

Ovogodišnji 41. ESRA kongres održat će se od 4. do 7. rujna u Pragu! Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu web stranicu kongresa ESRA 2024.

NATJEČAJ ZA IZBOR PREDSJEDNIKA I DOPREDSJEDNIKA HRVATSKOG DRUŠTVA ZA REGIONALNU ANESTEZIJU I ANALGEZIJU HLZ

Poštovani članovi HDRAA HLZ, otvoren je natječaj za izbor predsjednika i dopredsjednika Društva! Natjecati se mogu svi članovi! Molimo priložiti Zamolbu i CV (obrazac u privitku) te prijavu poslati do 10.12.2023. na e-mail adresu: kszdravcevic@fdmz.hr

Izborna skupština Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju održati će se u sklopu 27. godišnjeg simpozija HDRAA u Zagrebu, 14. prosinca 2023. godine (četvrtak) s početkom u 15.00 sati u KBC Zagreb, Dvorana 5/I kat, Edukacijski centar Istok.

natječaj HDRAA 2023.pdf

obrazac CV.pdf

Vjerodajnice za glasanje na izbornoj skupštini biti će poslane na e-mail adrese članova društva.

27. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Svečano obilježavanje 20. godišnjice Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 27. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 14. prosinca 2023. godine (četvrtak) s početkom u 15.00 sati u KBC Zagreb, Dvorana 5/I kat, Edukacijski centar Istok, pod pokroviteljstvom Katedre za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu kirurških struka Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju, intenzivnu medicinu i terapiju boli, KBC Zagreb.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

27. simpozij PROGRAM I PRISTUPNICA.pdf

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK. Članovi HDRAA su oslobođeni kotizacije.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: kszdravcevic@fdmz.hr. Veselimo se vašem dolasku!

U Parizu se održava 6. svjetski kongres regionalne anestezije i medicine boli uz 40. ESRA kongres

Šesti svjetski kongres regionalne anestezije se vraća u Europu!

Registracije su otvorene! Više o sadržaju kongresa, podacima o registraciji i prijavi sažetaka pročitajte na esraworld2023.com.

Rok za prijavu sažetaka produžen je do 21. svibnja 2023.!

26. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Edukacija regionalne anestezije”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 26. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 12. prosinca 2022. godine (ponedjeljak) u Bagatin edukacijskom centru, Green Gold Centar - Ulaz V2, Ulica Grada Vukovara 269G/2, Zagreb, s početkom u 15:00 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

26.simpozij PROGRAM I PRISTUPNICA.pdf

26 simpozij PROGRAM I PRISTUPNICA.docx

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK. Članovi HDRAA su oslobođeni kotizacije. Kotizacija za ostale sudionike iznosi 200 kn.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: kszdravcevic@fdmz.hr. Veselimo se vašem dolasku!

NAGRADA ZA NAJBOLJI ePOSTER PREZENTIRAN NA 8.HDRAA KONGRESU IDE U PULU!

Nagradu za najbolji ePoster 8. HDRAA kongresa osvojili su Siniša Zrna, Lada Kalagac Fabris i Maša Biberić iz OB Pula za poster "REVIEW OF THE FIRST CLINICAL EXPERIENCES WITH CHLOROPROCAINE HCL1% IN SPINAL ANAESTHESIA FOR CAESAREAN SECTION". Sve ePostere pogledajte na poveznici: ePosteri

8.kongres

FINALNI PROGRAM 8. HDRAA KONGRESA 2022.

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, ususret našem 8. kongresu regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim susjelovanjem - HDRAA 2022., predstavljamo vam FINALNI PROGRAM KONGRESA

8.kongres

2+1 kotizacija gratis za sudionike iz iste ustanove!

Za sudionike 8. HDRAA kongresa koji dolaze iz iste ustanove omogućena je 2+1 kotizacija gratis. Za online registraciju kliknite na sliku ili slijedite poveznicu.

8.kongres

Registrirajte se za sudjelovanje na 8. hrvatskom kongresu regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem

Za online registraciju kliknite na sliku ili slijedite poveznicu.

8.kongres

8. hrvatski kongres regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem

Poštovani kolege i prijatelji,

Velika mi je čast i zadovoljstvo izvijestiti Vas da Hrvatsko društvo za Regionalnu anesteziju i analgeziju Hrvatskog liječničkog zbora(HDRAA/HLZ), sastavnica European Society of Regional Anaesthesia & Pain medicine (ESRA), organizira 8. Hrvatski Kongres Regionalne Anestezije i Analgezije s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati 02.-03. 09. 2022., na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, Ilica 242, u Zagrebu. Suorganizator je Hrvatsko Katoličko Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Ilica 242, Zagreb.

Hrvatsko društvo za regionalnu anesteziju i analgeziju Hrvatskog liječničkog zbora utemeljeno je 29. ožujka 2003. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u kolaboraciji s European Society of Regional anaesthesia & Pain Therapy s ciljem promicanja znanja i kliničkih vještina iz kliničkog područja regionalne anestezije i liječenja bola na dodiplomskim i poslijediplomskim medicinskim studijima.

Globalna pandemija COVID-19 ima snažan utjecaj na zdravstvene sustave svih zemalja svijeta i prednost daje regionalnoj anesteziji uz ESRA i ASRA preporuke za primjenu neuroaksijalne anestezije i perifernih živčanih blokova kad god je to moguće.

Stoga, na Kongresu očekujemo velik broj aktivnih mladih istraživača i sudionika iz inozemstva i naše zemlje uz moguću nazočnost studenata. Pozvani predavači su domaći nastavnici hrvatskih medicinskih i stomatoloških fakulteta s Katedri za anesteziologiju, ortopediju i ginekologiju te vanjski ugledni predavači, sadašnji i bivši predsjednici European Society of Regional anaesthesia & Pain medicine, koji će u svojim predavanjima iznijeti najnovije spoznaje iz područja regionalne anestezije i liječenja bola. Renomirani stručni gosti, suvremena tematika, tiskani materijali u indeksiranim časopisima i broj sudionika svrstavaju ovaj kongres među značajnije medicinske skupove u našoj zemlji 2022. godine u prepoznavanju kvalitete struke u RH i u EU.

Cilj hrvatskog kongresa je razmjena znanja i iskustava te neposredno povezivanje znanosti i prakse. Skup treba biti smotra znanstvene i stručne aktivnosti, a obuhvaća plenarna predavanja, usmena priopćenja, priopćenja na posterima i mini simpozije. Također, održat će se radionice za stjecanje vještina iz regionalne anestezije na živim modelima koristeći primjenu ultrazvuka.

U vezi s iznesenim, stručni i znanstveni sadržaj ovog skupa, poglavito pozvana predavanja i znanstveni radovi mladih istraživača i mentora, bit će objavljeni u indeksiranom časopisu Acta Clinica Croatica. Naša dosadašnja iskustva s suplementom Liječnički vjesnik 2005., tematskim redovitim brojevima Periodicum biologorum 2007.,2009., 2011., 2013., 2015. i ACC 2019. dostupnim na www.hdraa.com.hr su izvrsna i statistika posjećenosti naših tematskih (7) redovitih brojeva časopisa (preko 200 000 čitatelja). Uvjereni smo da objavljivanjem aktualnih znastvenih i stručnih radova možemo zajednički profesionalno i stručno organizirati ovaj edukacijski 8. Hrvatski Kongres Regionalne Anestezije i Analgezije s međunarodnim sudjelovanjem.

Unaprijed zahvaljujem na Vašem dolasku i radujem se suradnji.

Srdačno Vas pozdravljam

S poštovanjem

Za Organizacijski odbor

Predsjednica HDRAA-HLZ

Prof.prim.dr.sc. Kata Šakić, dr.med.

redoviti profesor Medicinskog fakulteta u Zagrebu, u miru

redoviti profesor Medicinskog fakulteta u Osijeku, u trajnom zvanju

redoviti profesor Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, u trajnom zvanju

vanjski suradnik redovite profesorice u trajnom zvanju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu

E-mail: kata.sakic@unicath.hr

Mob: 098 318 317

Pratite nas i na facebook-u

Poštovane kolegice i kolege, HDRAA od sada ima svoju facebook stranicu i profil. Zatražite FB prijateljstvo ili kliknite "Sviđa mi se" i pratite nas za novosti vezane uz rad društva te nadolazeći 8. HDRAA kongres!

FB HDRAA

Održan je 25. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ pod nazivom „Novi trendovi regionalne anestezije u dnevnoj kirurgiji u pandemiji Covid-19”

Poštovane kolegice i kolege, klikom na sljedeću poveznicu, možete preuzeti predavanja s 25. simpozija Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju održanog u Zagrebu 11. prosinca 2021. godine.

HDRAA-HLZ 25.simpozij - predavanja.zip

(desnim klikom miša odaberite "Spremi vezu kao...")

25. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Novi trendovi regionalne anestezije u dnevnoj kirurgiji u pandemiji Covid-19”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 25. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 11. prosinca 2021. godine (subota) u Hrvatskom katoliškom sveučilištu, Ilica 242, Zagreb, s početkom u 9:00 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA.pdf

PROGRAM I PRISTUPNICA.docx

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK. Članovi HDRAA su oslobođeni kotizacije. Kotizacija za ostale sudionike iznosi 200 kn.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: kszdravcevic@fdmz.hr. Veselimo se vašem dolasku!

"43rd INTENSIVE MEDICINE DAYS" U ORGANIZACIJI Hrvatskog društva za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu HLZ-a

“MINI SYMPOSIUM OF REGIONAL ANAESTHESIA AND ANALGESIA”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na "43rd INTENSIVE MEDICINE DAYS" u oganizaciji HDARIM-a u sklopu kojeg će se održati i mini-simpozij regionalne anestezije i analgezije i predavanja naših članova!

Program potražite na www.hdail.hr ili poveznici PROGRAM

IZDVOJENI PROGRAM MINI SIMPOZIJA REGIONALNE ANESTEZIJE I ANALGEZIJE

Chair: S. Mihaljević, K. Šakić, I.Radoš

09.00 – 09.30 Regional anesthesia and analgesia of COVID-19 patients in opstetrics, Ivan Šklebar

09.30. – 10.00 New concept of fusion technics in regional anesthesia, Lada Kalagac

10.00 – 10.30 Fascial plane blocks – paradigm shift in regional anaesthesia and early rehabilitation after surgery, Krešimir Oremuš

11.00 – 11.30 Spinal cord stimulation, the last option in pain treatment for failed back surgery syndrome, Ivan Radoš

11.30 – 12.00 Immune response on surgical stress in spinal and general anaesthesia, Kata Šakić

12.00 – 12.30 Disscusion

ČLANARINA U HDRAA ZA 2020.

Poštovani članovi, godišnju članarinu u Hrvatskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju za 2020. godinu možete uplatiti putem internet/mobilnog bankarstva, opće uplatnice ili u računovodstvu HLA-a, koristeći sljedeće podatke za uplatu:

primatelj: HLZ, 097 HDRAA

IBAN: HR7423600001101214818

poziv na broj 268-408

šifra namjene: OTHR

opis plaćanja: Članarina za 2020. godinu

šifra namjene: OTHR

iznos: 100,00 kn

PREPORUKE ZA REGIONALNU ANESTEZIJU I ANALGEZIJU ZA VRIJEME COVID-19 PANDEMIJE

esralogo

Poštovane kolegice i kolege, donosimo vam preporuke europskog i američkog društva za regionalnu anesteziju (ESRA I ASRA) za perioperativno postupanje za vrijeme COVID-19 pandemije koje podupire i naše društvo. Također, vezano uz aktualnu problematiku, donosimo vam i 2 zanimljiva pregledna članka.

Preporuke i člnake pogledajte ovdje:

PREPORUKE COVID-19: Practice Recommendations on Neuraxial Anesthesia and Peripheral Nerve Blocks during the COVID-19 Pandemic

Neuraxial procedures in COVID-19 positive parturients: a review of current reports

Practical considerations for performing regional anesthesia: lessons learned from the COVID-19 pandemic

24. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Tehnike regionalne anestezije u kirurgiji dojke u jednodnevnoj kirurgiji”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 24. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 21. prosinca 2019. godine (subota) u Poliklinici Bagatin - Bagatin edukacijski centar, Green Gold Centar - Ulaz V2, Ulica grada Vukovara 269G/2, 2. kat, Zagreb, s početkom u 9:30 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK (15 bodova za aktivne sudionike, 11 bodova za pasivne sudionike). Članovi HDRAA su oslobođeni kotizacije. Kotizacija za ostale sudionike iznosi 200 kn.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr ili kszdravcevic@fdmz.hr. Veselimo se vašem dolasku!

7. hrvatski kongres regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem - finalni program

FINALNI PROGRAM

Poštovane kolegice i kolege, predstavljamo Vam finalni program 7. hrvatskog kongresa iz regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 14. i 15. lipnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Registrirajte se i osigurajte svoje mjesto na kongresu putem online obrasca na poveznici: 7. HDRAA kongres.

Čast nam je najaviti 7. hrvatski kongres regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem!

7.kongresHDRAA

Poštovane kolegice i kolege, članovi Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju, s ponosom najavljujemo 7. hrvatski kongres iz regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 14. i 15. lipnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje u što većem broju i slanjem svojih sažetaka pridonesete kvaliteti ovog kongresa. Prijave za sudjelovanje i slanje sažetaka vrše se putem online obrasca na poveznici: 7. HDRAA kongres.

Petnaest godina Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

U Zagrebu je 15. prosinca 2018. u Poliklinici Bagatin održan 23. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju prilikom kojega je obilježena i 15. godišnjica od osnutka društva te su podjeljene i prigodne zahvalnice zaslužnim članovima HDRAA.

23. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Minimalno invazivne regionalne tehnike u liječenju boli mekih tkiva i zglobova”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 23. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 15. prosinca 2018. godine (subota) u Poliklinici Bagatin, Ulica grada Vukovara 269g V2 toranj, 2. kat, Zagreb, s početkom u 10 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

PRISTUPNICA (word)

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK. Članovi HDRAA i ESRA-e su oslobođeni kotizacije. Kotizacija za ostale iznosi 200 kn.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr; kszdravcevic@fdmz.hr najkasnije do 5.12.2018. Veselimo se vašem dolasku!

Članstvo u Europskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju - ESRA

esralogo

Poštovane kolegice i kolege, članovi Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju, pozivamo vas da se učlanite ili obnovite svoje članstvo za 2018. godinu u Europskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju (ESRA) putem poveznice: esraeurope.org/join-esra/

Napominjemo da godišnja članarina za liječnike iz Hrvatske iznosi 50 €. Članstvom u ovoj krovnoj europskoj organizaciji za regionalnu anesteziju ostvarujete brojne mogućnosti, a isto tako pomažete u etabliranju i prepoznatljivosti hrvatske regionalne anestezije u Europi.

19. Poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja liječnika I. kategorije

"INJEKCIJE U LIJEČENJU BOLI MEKIH TKIVA I ZGLOBOVA"

biogradlogo.png

Biograd na moru, 27. listopada, 2018.god., Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru

Upute za prijavu, program i pristupnicu za sudjelovanje na 19. tečaju I. kategorije stalnog medicinskog usavršavanja liječnika potražite na:

PROGRAM TEČAJA

PRISTUPNICA

Molimo kandidate da prijavu i uplatu kotizaciju obave do 15. listopada 2018.

37. godišnji kongres Europskog društva za regionalnu anesteziju i liječenje boli ove godine u Dublinu!

37esrakongres

Od 12. do 15. rujna 2018. godine održava se 37. ESRA kongres u Dublinu, Irska. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu web stranicu kongresa ESRA 2018.

22. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Edukacija i specijalizacija iz regionalne anestezije i analgezije”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 22. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 9. prosinca 2017. godine (subota) u Kliničkoj bolnici Dubrava, Avenija Gojka Šuška 6, Zagreb, s početkom u 10 sati. Simpozij je bodovan po Pravilniku HLK. Kotizacije nema!

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

Molimo članove da ispunjene pristupnice pošalju na fax: 01/4648 120 ili e-mail: ksakic@kbsd.hr ili info@hdraa.com.hr

Veselimo se vašem dolasku!

36. ESRA kongres ove godine u Luganu!

36esrakongres

Od 13. do 16. rujna 2017. godine održava se 36. ESRA kongres u Luganu u Švicarskoj. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu stranicu kongresa na esra2017.com

ADVANCES IN PATIENT SAFETY FOR OB/GYN PATIENTS

SSRA

Osigurajte svoje mjesto na tečaju pod nazivom "ADVANCES IN PATIENT SAFETY FOR OB/GYN PATIENTS" u Ljubljani, 26. do 30. rujna 2017. godine. Za više informacija o tečaju kliknite OVDJE, a za registraciju posjetite SSRA.

21. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Minimalno invazivne regionalne tehnike u liječenju akutne i kronične boli”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 21. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 10. prosinca 2016. godine (subota) u Kliničkoj bolnici Dubrava, Avenija Gojka Šuška 6, Zagreb, s početkom u 8 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

PRISTUPNICA (word)

Molimo članove da ispunjene pristupnice pošalju na fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr; ksakic@kbsd.hr najkasnije do 5.12.2016. Veselimo se vašem dolasku!

ESRA Cadaver Workshop u Krakovu!

esraworkshops

Osigurajte svoje mjesto na ESRA kadaver radionici u Krakovu u Poljskoj, 10. i 11. studenog 2016., za samo 150€. Za detaljne informacije i za registraciju posjetite esraworkshops.com

18. Poslijediplomski tečaj trajne izobrazbe liječnika I. kategorije

"MINIMALNO INVAZIVNE TEHNIKE U LIJEČENJU KRONIČNE BOLI"

biogradlogo.png

Biograd na moru, 22. listopada, 2016.god., Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru

Upute za prijavu, program i pristupnicu za sudjelovanje u 18. tečaju I. kategorije stalnog medicinskog usavršavanja liječnika potražite na:

PROGRAM TEČAJA

Molimo kandidate da prijavu i uplatu kotizaciju obave do 17. listopada 2016.

16. svjetski kongres anesteziologa u Hong Kongu!

wca2016

Od 28. kolovoza do 2. rujna 2016. godine održava se 16. svjetski kongres anesteziologa u Hong Kongu. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu stranicu kongresa na: wca2016.com

Liječenje boli: Intervencijske tehnike u liječenju kronične boli

Courses of interventional techniques for the treatment of chronic pain "ACADEMY FUNDOLOR"

fundolor

Međunarodni tečajevi iz područja liječenja boli pod vodstvom renomiranog stručnjaka profesora José de Andrésa.

Za detaljne informacije posjetite ACADEMY FUNDOLOR.

35. godišnji kongres Europskog društva za regionalnu anesteziju i liječenje boli ove godine u Maastrichtu!

35esrakongres

Od 7. do 10. rujna 2016. godine održava se 35. ESRA kongres u Maastrichtu u Nizozemskoj. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu stranicu kongresa na: esra2016.com

Drage kolegice i kolege, dragi članovi, pozivamo Vas na 20. Simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ pod nazivom

"Status edukacije iz regionalne anestezije i liječenja boli "

Zagreb, subota 12. prosinca, 2015.god., Hrvatski liječnički dom (velika dvorana), Šubićeva 9 s početkom u 10 sati.

Poziv i pristupnica

17. Poslijediplomski tečaj trajne izobrazbe liječnika I. kategorije

"MINIMALNO INVAZIVNE TEHNIKE U LIJEČENJU KRONIČNE BOLI"

Biograd na moru, 17. listopada, 2015.god., Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru

Za sudjelovanje u 17. tečaju I. kategorije stalnog medicinskog usavršavanja liječnika

Pristupnicu poslati na:
Fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr; ksakichdraa@gmail.com

PROGRAM TEČAJA

Molimo kandidate da prijavu i uplatu kotizaciju obave do 14. listopada 2015.

Pristupnica

6. HRVATSKI KONGRES REGIONALNE ANESTEZIJE I ANALGEZIJE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

6th CROATIAN CONGRESS OF REGIONAL ANAESTHESIA AND ANALGESIA WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION

6. kongres HDRAA održat će se od 12. i 13. lipnja 2015. godine u Zagrebu.

Pod pokroviteljstvom

Razreda za medicinske znanosti
Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

HAZU

Under the Auspices of
Department of Medical Sciences
Croatian Academy of Sciences and Arts

Detaljne informacije potražite na stranici kongresa.

For more info visit Congress page.