Održan je 25. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ pod nazivom „Novi trendovi regionalne anestezije u dnevnoj kirurgiji u pandemiji Covid-19”

Poštovane kolegice i kolege, klikom na sljedeću poveznicu, možete preuzeti predavanja s 25. simpozija Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju održanog u Zagrebu 11. prosinca 2021. godine.

HDRAA-HLZ 25.simpozij - predavanja.zip

(desnim klikom miša odaberite "Spremi vezu kao...")

25. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Novi trendovi regionalne anestezije u dnevnoj kirurgiji u pandemiji Covid-19”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 25. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 11. prosinca 2021. godine (subota) u Hrvatskom katoliškom sveučilištu, Ilica 242, Zagreb, s početkom u 9:00 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA.pdf

PROGRAM I PRISTUPNICA.docx

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK. Članovi HDRAA su oslobođeni kotizacije. Kotizacija za ostale sudionike iznosi 200 kn.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: kszdravcevic@fdmz.hr. Veselimo se vašem dolasku!

"43rd INTENSIVE MEDICINE DAYS" U ORGANIZACIJI Hrvatskog društva za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu HLZ-a

“MINI SYMPOSIUM OF REGIONAL ANAESTHESIA AND ANALGESIA”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na "43rd INTENSIVE MEDICINE DAYS" u oganizaciji HDARIM-a u sklopu kojeg će se održati i mini-simpozij regionalne anestezije i analgezije i predavanja naših članova!

Program potražite na www.hdail.hr ili poveznici PROGRAM

IZDVOJENI PROGRAM MINI SIMPOZIJA REGIONALNE ANESTEZIJE I ANALGEZIJE

Chair: S. Mihaljević, K. Šakić, I.Radoš

09.00 – 09.30 Regional anesthesia and analgesia of COVID-19 patients in opstetrics, Ivan Šklebar

09.30. – 10.00 New concept of fusion technics in regional anesthesia, Lada Kalagac

10.00 – 10.30 Fascial plane blocks – paradigm shift in regional anaesthesia and early rehabilitation after surgery, Krešimir Oremuš

11.00 – 11.30 Spinal cord stimulation, the last option in pain treatment for failed back surgery syndrome, Ivan Radoš

11.30 – 12.00 Immune response on surgical stress in spinal and general anaesthesia, Kata Šakić

12.00 – 12.30 Disscusion

ČLANARINA U HDRAA ZA 2020.

Poštovani članovi, godišnju članarinu u Hrvatskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju za 2020. godinu možete uplatiti putem internet/mobilnog bankarstva, opće uplatnice ili u računovodstvu HLA-a, koristeći sljedeće podatke za uplatu:

primatelj: HLZ, 097 HDRAA

IBAN: HR7423600001101214818

poziv na broj 268-408

šifra namjene: OTHR

opis plaćanja: Članarina za 2020. godinu

šifra namjene: OTHR

iznos: 100,00 kn

PREPORUKE ZA REGIONALNU ANESTEZIJU I ANALGEZIJU ZA VRIJEME COVID-19 PANDEMIJE

esralogo

Poštovane kolegice i kolege, donosimo vam preporuke europskog i američkog društva za regionalnu anesteziju (ESRA I ASRA) za perioperativno postupanje za vrijeme COVID-19 pandemije koje podupire i naše društvo. Također, vezano uz aktualnu problematiku, donosimo vam i 2 zanimljiva pregledna članka.

Preporuke i člnake pogledajte ovdje:

PREPORUKE COVID-19: Practice Recommendations on Neuraxial Anesthesia and Peripheral Nerve Blocks during the COVID-19 Pandemic

Neuraxial procedures in COVID-19 positive parturients: a review of current reports

Practical considerations for performing regional anesthesia: lessons learned from the COVID-19 pandemic

24. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Tehnike regionalne anestezije u kirurgiji dojke u jednodnevnoj kirurgiji”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 24. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 21. prosinca 2019. godine (subota) u Poliklinici Bagatin - Bagatin edukacijski centar, Green Gold Centar - Ulaz V2, Ulica grada Vukovara 269G/2, 2. kat, Zagreb, s početkom u 9:30 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK (15 bodova za aktivne sudionike, 11 bodova za pasivne sudionike). Članovi HDRAA su oslobođeni kotizacije. Kotizacija za ostale sudionike iznosi 200 kn.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr ili kszdravcevic@fdmz.hr. Veselimo se vašem dolasku!

7. hrvatski kongres regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem - finalni program

FINALNI PROGRAM

Poštovane kolegice i kolege, predstavljamo Vam finalni program 7. hrvatskog kongresa iz regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 14. i 15. lipnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Registrirajte se i osigurajte svoje mjesto na kongresu putem online obrasca na poveznici: 7. HDRAA kongres.

Čast nam je najaviti 7. hrvatski kongres regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem!

7.kongresHDRAA

Poštovane kolegice i kolege, članovi Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju, s ponosom najavljujemo 7. hrvatski kongres iz regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 14. i 15. lipnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje u što većem broju i slanjem svojih sažetaka pridonesete kvaliteti ovog kongresa. Prijave za sudjelovanje i slanje sažetaka vrše se putem online obrasca na poveznici: 7. HDRAA kongres.

Petnaest godina Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

U Zagrebu je 15. prosinca 2018. u Poliklinici Bagatin održan 23. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju prilikom kojega je obilježena i 15. godišnjica od osnutka društva te su podjeljene i prigodne zahvalnice zaslužnim članovima HDRAA.

23. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Minimalno invazivne regionalne tehnike u liječenju boli mekih tkiva i zglobova”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 23. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 15. prosinca 2018. godine (subota) u Poliklinici Bagatin, Ulica grada Vukovara 269g V2 toranj, 2. kat, Zagreb, s početkom u 10 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

PRISTUPNICA (word)

Simpozij je bodovan po pravilniku HLK. Članovi HDRAA i ESRA-e su oslobođeni kotizacije. Kotizacija za ostale iznosi 200 kn.

Molimo da ispunjene pristupnice pošaljete na fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr; kszdravcevic@fdmz.hr najkasnije do 5.12.2018. Veselimo se vašem dolasku!

Članstvo u Europskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju - ESRA

esralogo

Poštovane kolegice i kolege, članovi Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju, pozivamo vas da se učlanite ili obnovite svoje članstvo za 2018. godinu u Europskom društvu za regionalnu anesteziju i analgeziju (ESRA) putem poveznice: esraeurope.org/join-esra/

Napominjemo da godišnja članarina za liječnike iz Hrvatske iznosi 50 €. Članstvom u ovoj krovnoj europskoj organizaciji za regionalnu anesteziju ostvarujete brojne mogućnosti, a isto tako pomažete u etabliranju i prepoznatljivosti hrvatske regionalne anestezije u Europi.

19. Poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja liječnika I. kategorije

"INJEKCIJE U LIJEČENJU BOLI MEKIH TKIVA I ZGLOBOVA"

biogradlogo.png

Biograd na moru, 27. listopada, 2018.god., Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru

Upute za prijavu, program i pristupnicu za sudjelovanje na 19. tečaju I. kategorije stalnog medicinskog usavršavanja liječnika potražite na:

PROGRAM TEČAJA

PRISTUPNICA

Molimo kandidate da prijavu i uplatu kotizaciju obave do 15. listopada 2018.

37. godišnji kongres Europskog društva za regionalnu anesteziju i liječenje boli ove godine u Dublinu!

37esrakongres

Od 12. do 15. rujna 2018. godine održava se 37. ESRA kongres u Dublinu, Irska. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu web stranicu kongresa ESRA 2018.

22. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Edukacija i specijalizacija iz regionalne anestezije i analgezije”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 22. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 9. prosinca 2017. godine (subota) u Kliničkoj bolnici Dubrava, Avenija Gojka Šuška 6, Zagreb, s početkom u 10 sati. Simpozij je bodovan po Pravilniku HLK. Kotizacije nema!

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

Molimo članove da ispunjene pristupnice pošalju na fax: 01/4648 120 ili e-mail: ksakic@kbsd.hr ili info@hdraa.com.hr

Veselimo se vašem dolasku!

36. ESRA kongres ove godine u Luganu!

36esrakongres

Od 13. do 16. rujna 2017. godine održava se 36. ESRA kongres u Luganu u Švicarskoj. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu stranicu kongresa na esra2017.com

ADVANCES IN PATIENT SAFETY FOR OB/GYN PATIENTS

SSRA

Osigurajte svoje mjesto na tečaju pod nazivom "ADVANCES IN PATIENT SAFETY FOR OB/GYN PATIENTS" u Ljubljani, 26. do 30. rujna 2017. godine. Za više informacija o tečaju kliknite OVDJE, a za registraciju posjetite SSRA.

21. simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ

„Minimalno invazivne regionalne tehnike u liječenju akutne i kronične boli”

Poštovane kolegice i kolege, dragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na 21. godišnji simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju koji će se održati u Zagrebu 10. prosinca 2016. godine (subota) u Kliničkoj bolnici Dubrava, Avenija Gojka Šuška 6, Zagreb, s početkom u 8 sati.

Program i pristupnicu za sudjelovanje potražite na:

PROGRAM I PRISTUPNICA

PRISTUPNICA (word)

Molimo članove da ispunjene pristupnice pošalju na fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr; ksakic@kbsd.hr najkasnije do 5.12.2016. Veselimo se vašem dolasku!

ESRA Cadaver Workshop u Krakovu!

esraworkshops

Osigurajte svoje mjesto na ESRA kadaver radionici u Krakovu u Poljskoj, 10. i 11. studenog 2016., za samo 150€. Za detaljne informacije i za registraciju posjetite esraworkshops.com

18. Poslijediplomski tečaj trajne izobrazbe liječnika I. kategorije

"MINIMALNO INVAZIVNE TEHNIKE U LIJEČENJU KRONIČNE BOLI"

biogradlogo.png

Biograd na moru, 22. listopada, 2016.god., Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru

Upute za prijavu, program i pristupnicu za sudjelovanje u 18. tečaju I. kategorije stalnog medicinskog usavršavanja liječnika potražite na:

PROGRAM TEČAJA

Molimo kandidate da prijavu i uplatu kotizaciju obave do 17. listopada 2016.

16. svjetski kongres anesteziologa u Hong Kongu!

wca2016

Od 28. kolovoza do 2. rujna 2016. godine održava se 16. svjetski kongres anesteziologa u Hong Kongu. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu stranicu kongresa na: wca2016.com

Liječenje boli: Intervencijske tehnike u liječenju kronične boli

Courses of interventional techniques for the treatment of chronic pain "ACADEMY FUNDOLOR"

fundolor

Međunarodni tečajevi iz područja liječenja boli pod vodstvom renomiranog stručnjaka profesora José de Andrésa.

Za detaljne informacije posjetite ACADEMY FUNDOLOR.

35. godišnji kongres Europskog društva za regionalnu anesteziju i liječenje boli ove godine u Maastrichtu!

35esrakongres

Od 7. do 10. rujna 2016. godine održava se 35. ESRA kongres u Maastrichtu u Nizozemskoj. Za detaljne informacije o programu, sudionicima i registraciji posjetite službenu stranicu kongresa na: esra2016.com

Drage kolegice i kolege, dragi članovi, pozivamo Vas na 20. Simpozij Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju - HLZ pod nazivom

"Status edukacije iz regionalne anestezije i liječenja boli "

Zagreb, subota 12. prosinca, 2015.god., Hrvatski liječnički dom (velika dvorana), Šubićeva 9 s početkom u 10 sati.

Poziv i pristupnica

17. Poslijediplomski tečaj trajne izobrazbe liječnika I. kategorije

"MINIMALNO INVAZIVNE TEHNIKE U LIJEČENJU KRONIČNE BOLI"

Biograd na moru, 17. listopada, 2015.god., Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na moru

Za sudjelovanje u 17. tečaju I. kategorije stalnog medicinskog usavršavanja liječnika

Pristupnicu poslati na:
Fax: 01/4648 120 ili e-mail: info@hdraa.com.hr; ksakichdraa@gmail.com

PROGRAM TEČAJA

Molimo kandidate da prijavu i uplatu kotizaciju obave do 14. listopada 2015.

Pristupnica

6. HRVATSKI KONGRES REGIONALNE ANESTEZIJE I ANALGEZIJE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

6th CROATIAN CONGRESS OF REGIONAL ANAESTHESIA AND ANALGESIA WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION

6. kongres HDRAA održat će se od 12. i 13. lipnja 2015. godine u Zagrebu.

Pod pokroviteljstvom

Razreda za medicinske znanosti
Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

HAZU

Under the Auspices of
Department of Medical Sciences
Croatian Academy of Sciences and Arts

Detaljne informacije potražite na stranici kongresa.

For more info visit Congress page.