Dobrodošli!

Dragi kolege, gosti i prijatelji,

izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas u ime Hrvatskog društva za regionalnu anesteziju i analgeziju Hrvatskog liječničkog zbora (HDRAA-HLZ) i Europskog društva za regionalnu anesteziju (ESRA), kao i u ime Organizacijskog odbora Kongresa možemo srdačno pozdraviti i pozvati da sudjelujete na 6. hrvatskom kongresu regionalne anestezije i analgezije s međunarodnim sudjelovanjem, koji će održati 12. i 13. lipnja 2015. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu u Hrvatskoj.

Hrvatsko Društvo za regionalnu anesteziju i analgeziju Hrvatskog liječničkog zbora utemeljeno je 28. ožujka 2003. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, i ove godine slavi 12. godišnjicu svoga djelovanja. Od prvog dana ciljevi HDRAA bili su poboljšanje i standardizacija regionalne anestezije u Hrvatskoj prema preporukama ESRA-e, te istraživanje i aktivna participacija na ESRA kongresima.

Znanstveni program je osmišljen za anesteziologe, kao i druge liječnike zainteresirane za regionalnu anesteziju za kirurške i ginekološke postupke, kao i za liječenje akutne i kronične boli.

Industrijska izložba prilika je za informiranje o novim farmakološkim i tehnološkim dostignućima kao i za povezivanje s predstavnicima tvrtki i kolegama. Svaka tvrtka sudionica izložbe pomaže ovaj Kongres na čemu im se iskreno zahvaljujemo. Društveni program je prožet jedinstvenim kulturnim i povjesnim karakteristikama Zagreba i Hrvatske.

Nadamo se da će naš kongres biti uspješno i ugodno druženje kolega i prijatelja, te Vam srdačno još jednom želimo poželjeti dobrodošlicu u Hrvatsku i u Zagreb na 6. hrvatski kongres iz regionalne anestezije i liječenja boli.

Za Organizacijski odbor

Prof.dr.sc. Katarina Šakić, dr.med.
Predsjednica HDRAA-HLZ

Professor Marc Van de Velde, MD PhD
ESRA ambasador, bivši predsjednik ESRA-e

welcome1